Sider

søndag den 3. juli 2016

#20: Anmeldelse: Maya Banks: Beskyttet af dig

Titel: Beskyttet af dig
Originaltitel: In his keeping (Slow Burn #2)
Udgivelsesår: 2016
Forfatter: Maya Banks
Sprog: Dansk
Originalsprog: Engelsk
Genre: ROMAN / NA - kærlighed
Sider: 426 sider
Forlag: Lindhardt og Ringhof / LOVEBOOKS
Udgivet: 20. maj 2016

"Arial kender de regler, der holder hende uden for farezonen. Hun har fulgt dem, siden hun var helt lille: Fortæl ingenting. Vis ingenting. Men da hun i et øjebliks frygt står ansigt til ansigt med en overfaldsmand, som er opsat på at tage mere end blot hendes liv, har hun intet andet valg end at tage de telepatiske kræfter i brug, som hun har skjult for omverdenen lige siden sin barndom.

Da hendes evner nu er afsløret, lurer en endnu større trussel, som får hende til at sætte spørgsmålstegn ved alt, hun troede, hun vidste om sine forældre og sin hemmelighedsfulde opdragelse. Men dette er ikke en kamp, hun kan kæmpe alene.

Som direktør for Devereaux Security er Beau Devereaux ikke ubekendt med det overnaturlige. Men da han får en ny klient – en smuk, ung kvinde med en usædvanlig evne – er Beau ikke forberedt på, hvor tiltrukket han vil blive af hende. Hvad der begyndte som en simpel opgave, bare endnu et job, bliver derfor hurtigt personligt, da Beau opdager, at han vil gøre hvad som helst for at beskytte Arial, uanset hvad det vil koste ham, hjerte og sjæl.

BESKYTTET AF DIG er andet selvstændige bind i Slow Burn-serien."

Tak til Lindhardt og Ringhof for anmeldereksemplaret! Min anmeldelse er udelukkende baseret på mine egne meninger og holdninger, samt vurdering af bogen.

Maya Banks er en god forfatter. Jeg er både overrasket og var rimelig underholdt undervejs i 'Beskyttet af dig'.

Bagsideteksten af bogen lægger op til en hel del drama - og det må jeg da nok også sige, at den leverer! Skuddramaer og overfald er kun en af de få ting som Maya Banks kaster Ari ud for. Dog lander bogen lidt tungt efter et par kapitler.

Ari kan en hel del. Hun er ikke kun smart, men hun har en bestemt 'speciel' evne der gør, at det har været meget svært for hende at vokse op som 'almindelig'. Hun er derfor meget afhængig af sine forældre. Ari blev som spæd leveret til forældrenes dør som ganske lille og da forældrene ikke selv kunne få børn, tog de hende til sig, overbevist om, at Ari var et lille mirakel. På den måde, er 'Beskyttet af dig' både baseret på en historie over, hvad Ari er med sine evner - men også om at hun skal give slip og turde leve.

Aris forældre mangler ingen penge. Hendes far er en ordentlig ægtemand og far og meget beskyttende overfor sine piger - men da Ari bliver overfaldet og som gør, at Ari bliver jagtet som et vildt dyr på grund af sine evner, er det hele bare lidt for belejligt: hendes far har kontakt og penge. MASSER af penge. Og da forældrene forsvinder, har Ari penge som hun kan bruge og biler, hun kan benytte for at skaffe de midler, som hun har brug for. Det bliver bare en lidt for tung omgang og lidt for meget af det gode og det rige liv. Det trak desværre min læseoplevelse rigtig meget ned.

Da Ari så kommer på egne ben, møder hun Beau - som har en livsopfattelse som en ældre mand (hvilket han ikke er, men til tider godt kan virke sådan), men er, under hans hårde attitude og regler, et fantastisk charmerende, romantisk mand, som straks ser Ari for den hun er. Og fra da Ari dumper ned på Beaus kontor, sættes en jagt på at finde Aris forældre i gang - med en fantastisk lovestory på sidelinjen.

'Beskyttet af dig' mangler fokus på Aris evner (hvor må hun kunne meget med dem!!) og en anelse flere dump, som Ari skal igennem, i stedet for det løser sig med rigdom. Men Maya Banks har, i sidste ende, sat en stor fortælling op, med sit fantastiske sprog, vendinger og sit persongalleri.

***/***** (3/5 stjerner)

1 kommentar: